Актуално състояние на румънски фирми

Официална информация за актуално състояние на румънски фирми.

Услуги по предоставяне на актуална информация относно състоянието на дадена румънска фирма, проверка и предоставяне на официална информация за Актуално състояние на румънски фирми. Информацията се предоставя...

срещу заплащане*, като официалният източник е Търговския регистър към румънската Агенция по вписванията (Oficiului National al Registrului Comertului).

    Вариантите за получаване на Актуално състояние за румънско дружество са два:

1. Актуално състояние, генерирано от специалната платформена електронна системата на Търговския регистър на Румъния, като Актуалното състояние съдържа на първа страница електронен подпис, бар код и номер на документа и дата на електронно издаване от Търговския регистър на Румъния.

2. Актуално състояние, издадено на Хартиен носител от Търговския регистър на Румъния, с печат и подпис на служител на румънския ТР, както и останалите елементи за достоверността на документа от страна на ТР на Румъния.

  На този линк можете да видите какви данни са включени в актуалното състояне издадено по електронен път от Търговския Регистър на Румъния - Примерно Актуално Състояние


За цена за Актуално състояние за едно румънско дружество, за превод от румънски на български език и легализация на превода при румънски нотариус (ако е нужно), моля свържете се с нас, като отидете на меню контакти.

Доставка (в зависимост от нуждата): По електронна поща (E-Mail) или и по куриер.


Също така предоставяме услуги за предоставяне на информация за Годишни отчети на румънски фирми, вписани към Министерството на финансите на Румъния.


Prin RECOM online

Este facilitatea oferita utilizatorilor Internet interesati sa acceseze informatiile legale despre firme din registrul central al comertului tinut in sistem computerizat. Se pot obtine astfel informatii online despre denumirea si coordonatele de contact ale firmei, capital social si asociati/actionari si cota de participare detinuta, administratori, fondul de comert, filiale/sucursale ale firmei, cifra de afaceri, profit brut.

You are here